Rådgivning, workshops og foredrag om bæredygtighed og grøn omstilling

AGrENDA leverer rådgivning, workshops og foredrag om bæredygtighed og grøn omstilling til virksomheder.

Vi tager afsæt i jeres situation og bruger vores egen analysemodel ”mulighedsanalyse”. Her gennemgår og analyserer vi jeres virksomheds muligheder i forhold til bæredygtighed og grøn omstilling.

Der er mange muligheder og veje, man som virksomhed kan tage, når I arbejder med bæredygtighed og grøn omstilling. Nogle veje vil krydse, stoppe eller skifte retning undervejs. Det sker ofte, fordi man gennem sit arbejde hele tiden bliver skarpere på, hvad der giver mening for sin virksomhed.

Derfor er et samarbejde med AGrENDA en god idé, da vi med vores ekspertise støtter jer hele vejen til målet.

AGrENDA rådgivning workshops foredrag bæredygtighed grøn omstilling

Vores rådgivning, workshops og foredrag om bæredygtighed og grøn omstilling tager udgangspunkt i virksomhedens potentiale - Vi er eksperter indenfor følgende områder:

Standard og certificering – Bæredygtighed og grøn omstilling

AGrENDA rådgiver og understøtter virksomheder i arbejdet med at opfylde kravene til bestemte standarder og certificeringer indenfor bæredygtighed og grøn omstilling. Det er et godt udgangspunkt for din virksomhed at kunne dokumentere, at I lever op til anerkendte standarder og eventuelt har opnået relevante certificeringer. Ligeledes kan disse bruges som rettesnor og mulige krav til jeres leverandører og samarbejdspartnere. Det er dog en stor jungle at finde rundt i, fordi der findes rigtig mange forskellige standarder og mulige certificeringer. Det kan desuden også være svært at finde ud af, hvor man skal starte, og hvordan man skal komme i gang. Derfor har vi specialiseret os i dette arbejde, så vi kan rådgive og støtte jer i arbejdet med at opfylde kravene til bestemte standarder og certificeringer indenfor bæredygtighed og grøn omstilling.
AGrENDA bæredygtighed og grøn omstilling

Bæredygtigt samarbejde og partnerskab

AGrENDA er eksperter i at udvikle virksomheders samarbejde og partnerskab med underleverandører, partnervirksomheder og kunder med afsæt i bæredygtighed og grøn omstilling. Hvis virksomhederne ikke stiller bæredygtige og grønne krav til leverandører og samarbejdspartnere, så risikerer man, at kunderne bliver utilfredse. Ligeledes er det muligt at stille krav til ens kunder ved at give bæredygtige og grønne valgmuligheder – Fx i forhold til fragt, emballage og produktion. Dette er alt sammen med til at skabe innovative løsninger og styrke virksomhedens bæredygtige og grønne omstilling.
AGrENDA bæredygtighed og grøn omstilling

Bæredygtig ledelse

Med afsæt i bæredygtighed og grøn omstilling understøtter AGrENDA virksomhederne i arbejdet med at udvikle deres ledere og medarbejdere. Desuden er vi sparringspartner og rådgiver virksomhederne i forhold til at sætte trivsel i fokus. Dette arbejde styrker virksomhedens sammenhængskraft i den bæredygtige og grønne omstilling. Desuden vil et fokus på trivsel mindske frafald og fravær blandt ledere og medarbejdere og gøre virksomheden mere bæredygtig.
AGrENDA rådgivning workshops foredrag bæredygtighed grøn omstilling

Bæredygtig forretningsudvikling

AGrENDA faciliterer strategisk viden og diskussioner i virksomheden. Vi er eksperter i at udvikle og omsætte vision, mission og mål til praksisnære handlingspunkter. Bæredygtig forretningsudvikling styrker virksomhedens konkurrenceevne og sikre virksomheden på den lange bane.
AGrENDA bæredygtighed og grøn omstilling

Kommunikation – Bæredygtighed og grøn omstilling

Én ting er, at man som virksomhed arbejder med bæredygtighed og grøn omstilling. Men det er først, når virksomheden formår at fortælle sine interessenter (internt/eksternt) om sit arbejde og sine tiltag, at virksomheden virkelig kan se og opleve resultaterne af sit hårde arbejde i forhold til øget konkurrenceevne og vækst. Det er en jungle og ret tidskrævende at arbejde med kommunikation omkring bæredygtighed og grøn omstilling. AGrENDA understøtter og styrker virksomhedens kommunikation for at sikre det optimale afkast af den bæredygtige og grønne omstilling.
AGrENDA rådgivning workshops foredrag bæredygtighed grøn omstilling

Bæredygtig forretningsmodel

AGrENDA gør bæredygtighed og grøn omstilling til en del af virksomhedernes forretningsmodeller. Vi identificerer de elementer i forretningsmodellen, som kan udvikles til at gøre virksomheden mere bæredygtig og grøn. Dette vil både gøre virksomheden mere effektiv, reducere dens omkostningerne og styrke virksomhedens konkurrenceevne uden at gå på kompromis med miljøet og naturen.

Bæredygtighed og grøn omstilling er nøglen til at fremtidssikre jeres virksomhed

Via vores rådgivning, workshops og foredrag om bæredygtighed og grøn omstilling sikrer I, at jeres virksomhed lever op til standarder fra fx ISO samtidig med, at I bidrager til at opfylde FN’s 17 verdensmål. Arbejdet med FN’s 17 verdensmål kan ligeledes være en økonomisk gevinst for virksomheden – Også selvom man er en lille virksomhed.

Kontakt os

Send os en besked, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe med at gøre din virksomhed mere bæredygtig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

AGrENDA bæredygtighed grøn omstilling