Hvem er AGrENDA?

AGrENDA står for “A GREEN AGENDA”

Vi er fagfolk, der kan bistå virksomheders bæredygtighedsrejse hele vejen. Vi har kompetencerne til at rådgive omkring og facilitere alt lige fra den praktiske omstilling og implementering til det bagvedliggende strategiske arbejde samt jeres kommunikation internt og eksternt. Vi møder dig og din virksomhed i øjenhøjde – Vi hjælper jer med løsninger, der giver mening for jeres situation og ønsker.

Vi holder os opdateret på den nyeste viden fra forskning og erhvervsliv. Derudover følger vi de forskellige brancher nøje, så vi altid har indsigt i, hvad der rør sig. Succesfuld bæredygtig omstilling er resultatet af en gennemtænkt strategi, som føres ud i livet hver dag. Sammen med os skabes en plan, der sikre, at din virksomhed skaber positive forandringer indenfor bæredygtighed og grøn omstilling.

AGrENDA bæredygtighed og grøn omstilling

Vores omgivelser ændrer sig drastisk

AGrENDA er opstået på baggrund af vores fælles frustration over, at der ikke sker nok i forhold til bæredygtighed og grøn omstilling i verden. Vi ved, at den bæredygtige omstilling kan afhjælpe mange af de samfundsproblemer, som vi oplever rundt om i verden. Samtidigt vil bæredygtighed og grøn omstilling kunne bidrage til, at fremtiden ser lidt lysere ud for vores børn.

Men hvordan løser vi disse udfordringer? Vi ved, at mange små og mellemstore virksomheder er i vildrede over, hvordan de skal gribe det hele an. Derudover føler mange, at de ikke har ressourcerne eller tiden til også at fokusere på bæredygtighed og grøn omstilling. Størstedelen af virksomhederne i Danmark er små eller mellemstore, og de står for omkring 50% af beskæftigelsen. I fællesskab kan vi flytte bjerge og skabe synlige, vedvarende og positive forandringer.

Derfor er det vores mission at hjælpe jer og jeres virksomheder med at omfavne bæredygtighed og grøn omstilling på en måde, der giver mening for jer. Det vil styrke virksomhederne og ruster dem til fremtiden. Samtidigt vil det skabe positive forandringer lokalt, nationalt og globalt til gavn for alle.

AGrENDA rådgivning workshops foredrag bæredygtighed grøn omstilling

Hvad kan vi?

Teamet bag AGrENDA har erfaringer og viden, der når hele vejen rundt om arbejdet med bæredygtighed. Vi er specialiseret både i den praktiske implementering, det strategiske arbejde bag, partnerskabelse, kommunikation, FN’s Verdensmål og videndeling. Vores viden bunder i vores akademiske uddannelser samt erfaringer fra erhvervslivet og som universitetsundervisere. Det gør os til stærke formidlere, der kan konkretisere en relativ abstrakt viden på en inspirerende og interagerende måde – Det sikrer din virksomhed de bedste forudsætninger på jeres bæredygtighedsrejse.

Engagement, dedikation og innovation

Tre stærke ord, der beskriver AGrENDA!

Engagement, fordi vi ved bæredygtighed og grøn omstilling ikke kun er en mulighed, men det er den eneste mulighed – Derfor er vi engageret i at få din virksomhed med på vognen og helt frem i bussen.

Dedikation, fordi vi ved, at det vi laver, det skal lykkes! Mange virksomheder opgiver eller føler sig fortabte i junglen af muligheder indenfor bæredygtighed og grøn omstilling. Derfor har vi ofte kun et skud i bøssen til at få virksomheden med på vognen. Det gør, at vi skal ramme rigtigt og skabe succes lige fra starten af!

Innovation, fordi vi med afsæt i vores viden og erfaringer har udviklet vores egne metoder til at analysere og hjælpe virksomhederne – De opdateres løbende, så vi altid kan stå inde for, det vi laver. Derudover er vi innovative i vores løsninger, og vi ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger. Vi henter inspiration på tværs af brancher og fra forskningsområdet, så vi er gode til at finde de bedste løsninger til den enkelte virksomhed.

AGrENDA bæredygtighed og grøn omstilling

Skal vi..?

Tøv ikke med at tage fat i os, vi glæder os til at hjælpe jer. Vi tilbyder både individuel rådgivning, foredrag og workshops om bæredygtighed og grøn omstilling. Vi deltager også gerne som indsparker eller facilitator i diverse arrangementer og projekter med vores ekspertiser.

Ønsker I at kaste jer direkte ud i det, så laver vi gerne en indledende mulighedsanalyse – Her gennemgår vi sammen jeres virksomhed og udpeger relevante indsatsområder, som vi kan arbejde videre med.

Arbejdet med bæredygtighed og grøn omstilling giver mening for din virksomhed, fordi det skaber værdi – Det skaber værdi for både kunderne og medarbejdere samt andre med en interesse i virksomhedens rolle i samfundet. Det øger derfor jeres salg, fordi det styrker jeres konkurrenceevne og øger kundegrundlaget. Det øger ligeledes effektivitet og styrker virksomheden, fordi det skabe værdi for medarbejderne og tiltrække nye.

Du og din virksomhed er i trygge hænder, når I samarbejder med os, fordi vi er eksperter i det, vi laver, og vi følger altid en opgave helt til døren.

 

De bedste hilsner

Peter, Mózes, Beáta og Jacob

Kontakt os

Send os en besked, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med bæredygtighed og grøn omstilling.

Vi ser frem til at høre fra dig.

AGrENDA bæredygtighed grøn omstilling